Grilovaná zelenina so zapečenou bagetou

1cuba1libre1 - fotka1cuba1libre1, 27. augusta 2011

Dnes som dostala chuť na pečenie a vyšla z toho táto pochúťka, vyskúšajte a posúďte sami, mne veľmi chutilo ;) Z týchto surovín som Zobraziť celý popisDnes som dostala chuť na pečenie a vyšla z toho táto pochúťka, vyskúšajte a posúďte sami, mne veľmi chutilo ;) Z týchto surovín som sa najedla ja sama a ešte niečo zvýšilo (možno na olovrant:))

1
porcia
20 minút
príprava
20 minút
na 165 °C

Suroviny

1/2
1/2
2
3
2




Postup

  1. 1

    Trúbu si rozohrejeme na cca 160°- 170°. Polovicu plechu potrieme olivovým olejom.

  2. 2

    Nakrájame si cuketu na kolieska a poukladáme na plech. Posypeme červenou paprikou. Takisto si nakrájame baklažán, poukladáme na plech a posypeme korením. Nakoniec ešte nakrájame na kolieska rajčiny a posypeme bazalkou (jemne ju drvíme medzi prstami).

  3. 3

    Šampióny si nakrájame na drobno, poukladáme na tanierik a premiešame so soľou a sušeným cesnakom. Posypeme nimi zmes na plechu.

  4. 4

    Rozkrojíme si bagetky, potrieme ich trocha maslom a posypeme korením. Uložím na druhú polovicu plechu. Dáme do trúby. Pečieme cca 20 minút.

Diskusia k receptu

evanaaa
Tak toto sa mi ozaj páči, už som sa nie raz chystala ugrilovať si zeleninku, dokonca som si kúpila aj korenie na Gril. zeleninu, mohla yb som ho použiť. A aj s tými bagetkami, no, výborné!
evanaaa
A to chutné, usmievavé je chlapček, či dievčatko?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia