Grilovaná bruschetta so šalátom
Marek Petrán
šéfkuchár Elesko restaurant & wine bar, 25. júna 2010
šéfkuchár Elesko restaurant & wine bar, 25. júna 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Paradajky zblanžírujeme (blanžírovanie = krátke povarenie a následne schladenie a ošúpanie) a nakrájame na kocky. Cibuľu, šalotku, cesnak a papriku nakrájame na kocky, orestujeme na olivovom oleji.
- 2
Pridáme paradajky z plechovky. Povaríme. Pridáme nakrájané paradajky, nasekané bylinky a necháme prejsť varom. Dochutíme soľou a korením.
- 3
Podávame na opečenej bruschette s friseé šalátikom dochuteným soľou, korením, bylinkami a olivovým olejom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu