6
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
800 g |
|
70 g |
|
2 PL |
|
4 PL |
|
1 PL pálivá |
|
1 KL sladká |
|
1 KL |
|
1 KL |
|
1 KL |
|
1 KL |
|
4 ks strúčiky |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Všetky koreniny zmiešame a naložíme do nich mäso nakrájané na hrubšie plátky a necháme odstáť do druhého dňa v chladničke
-
2
Mäso podusíme 45 min podliate trochou vody a na koniec ho zapečieme na elektrickom grile,kto nemá,dá sa aj na panvici.Podávame so zemiakovou kašou,alebo chlebom
Diskusia k receptu