Grilovaná bravčová krkovička

rein - fotkarein, 24. januára 2013
Grilovaná bravčová krkovička
Foto: rein
6
porcií
10 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
70 g
2 PL
4 PL
1 PL pálivá
1 KL sladká
1 KL
1 KL
1 KL
1 KL
4 ks strúčiky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky koreniny zmiešame a naložíme do nich mäso nakrájané na hrubšie plátky a necháme odstáť do druhého dňa v chladničke

    Grilovaná bravčová krkovička - obrázok 1
  2. 2

    Mäso podusíme 45 min podliate trochou vody a na koniec ho zapečieme na elektrickom grile,kto nemá,dá sa aj na panvici.Podávame so zemiakovou kašou,alebo chlebom

Diskusia k receptu

6 komentárov k receptu
parádna krkovička, takéto pácované dobroty sú vždy výborné. Kremžskú horčicu používam tiež,pretože dá jedlu veľmi dobrú chuť. Určite vyskúšam.
našťastie mám elektrický dotykový (či aký?) gril, rozložím ho na stole, hodinku sa bude grilovať, hodinku utierať vytečený olej spod grilu, potom umývať teflonové rošty, keďže nesmú ísť do umývačky, ale spravím si to, lebo to je perfektný recept na 1 * "ať to stojí, co to stojí":-)

Pridaj komentár k receptu: