Gaštanový zákusok bez múky fotorecept
Foto: Ancicka
Výborný s mascarponé krémom.
12
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Celé vajcia vyšľaháme - asi 5 minút, potom pridáme práškový cukor a dobré zašľaháme.
-
2
Ked sú vajcia vyšľahané, na najnižšom stupni zašľaháme gaštanové pyré.
-
3
Pridáme Zlatý klas, vanilkový cukor a kypriaci prášok a zamiešame. Vylejeme do okrúhlej formy alebo na menší plech a upečieme (25 minút na 180 °C).
-
4
Smotanu vyšľaháme a zmiešame s mascarpone.
-
5
Vychladnutý korpus prerežeme na polovicu. Spodný korpus potrieme 2/3 plnky.
-
6
Zakryjeme druhým korpusom a navrch rozotrieme zvyšok plnky. Ozdobíme.
-
7
V reze.
-
8
Dobrú chuť.
je to 28 cm priemer,Delimano miska.V nej sa dobré pečie.ked by bol priemer menší zrejme by korpus bol vyžší.Ale mne sa šikuje aj tak.Pozdravujem.
Jsi sluníčko, děkuji. Mám klasickou formu po babičce, 26 cm, to bude ok. Delimano se mi líbí, ale víš jak, všechno mít člověk nemůže. Aj ja pozdravujem.