Foto: twixi
Dnes mi syn povedal že má chuť na niečo sladké tak som opäť zalovila v špajzi a vznikol tento koláčik
príprava
na 180 °C
Suroviny
6 ks |
|
6 pl |
|
6 pl |
|
2 pl |
|
1 ks |
|
3 pl: |
|
Na plnku: | |
250 g |
|
200 g |
|
3 pl |
|
1 ks |
|
4 dl |
|
1 ks |
|
Ozdoba: | |
500 ml |
|
3 - 4 ks |
|
Postup
-
1
Bielky vyšľaháme s cukrom na tuhý sneh. Postupne pridáme žltky, muku zmiešanú s kakaom a kypriacim práškovm a nakoniec olej. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a pečieme na 180 stupňov 10 - 15 min. Podľa typu rúry . Upečený korpus necháme vychladnúť .
-
2
Zlatý klas , mlieko a cukor aj vanilkový necháme uvariť na hustý krém . Gaštanové pyré vyšľaháme s maslom a troškou práškového cukru . Zmiešame s vychladnutým pudingom a môžeme dochutiť rumom . A toto je osvedčená metóda chladnutia pudingu aby sa neurobila koža
-
3
Na vychladnutý korpus navrstvíme krém a poukladáme banány .
-
4
Banány som ešte posypala kakaom nech to má šmrnc a na vrch som dala vysľahanú šľahačku . A nechala dobre vychladiť
-
5
A ešte jeden pohľad
Diskusia k receptu