Je to veľmi dobrá torta, ktorú mávam na každej oslave narodenín. :-P
porcií
príprava
Postup
-
1
Esíčka vysypeme do misy, rozmrvíme na jemno rukami alebo niečím roztlačíme. Pridáme zmäknuté maslo, vypracujeme na hmotu. Natlačíme na spodok tortovej formy. Navrch natrieme džem. Zmrznuté gaštanové pyré nahrubo nastrúhame a natlačíme do tortovej formy napevno (aby sa potom po krájaní rez nerozsypal). Šľahačky vyšľaháme so stužovačom (príslušné množstvo na 3 šľahačky) a hotovú šľahačku dáme do tortovej formy navrch na gaštanové pyré. Dozdobíme strúhanou čokoládou.
- 2
Dáme do chladničky na hodinku, ak vydržíme, ak nevydržíme, podávame hneď. :))) Krásne vyzerá celkovo aj na reze a je úžasná, vynikajúca, osviežujúca, ľahká, rýchla a jednoduchá na prípravu, proste skvelý zákusok nielen ku čaju!
- 3
Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu