Gaštanová roláda s kúskami čokolády

Foto: The Story of Cake
Hľadáte niečo nové, ľahké a zaujímavé na pečenie, čím by ste potešili svojich blízkych či priateľov? Už nehľadajte a vyskúšajte ľahučkú a
chutnú gaštanovú roládu s kúskami čokolády. Na tú najlepšiu „piškótu“ je dôležité použiť správny pomer vajec, múky a cukru, vďaka čomu
bude cesto krásne nadýchané. Nechajte sa inšpirovať ďalšími nápaditými a lákavými receptami, pri ktorých využijete limitovanú edíciu
hrubého kryštálového cukru: sweetfamily.sk/repaky/...
8-10 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 5 ks (samostatne bielky, žĺtky) |
|
| 110 g |
|
| 2 PL |
|
| 1 PL |
|
| 2 PL |
|
| 90 g |
|
| Krém: | |
| 250 g |
|
| 125 g |
|
| 1 PL |
|
| 50 - 60 ml |
|
| 30 g |
|
Postup
-
1
Postup, ako všetky ingrediencie nakombinovať, aby ste vykúzlili úžasnú a chutnú roládu nájdete tu: bit.ly/GastanovaRolada...
- 2
Prajeme vám dobrú chuť!
Tiež gaštanová roláda:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Je tam napísaný aj postup, treba kliknúť na okienko - príprava