Gaštanová roláda s kúskami čokolády
Foto: The Story of Cake
Hľadáte niečo nové, ľahké a zaujímavé na pečenie, čím by ste potešili svojich blízkych či priateľov? Už nehľadajte a vyskúšajte ľahučkú a
chutnú gaštanovú roládu s kúskami čokolády. Na tú najlepšiu „piškótu“ je dôležité použiť správny pomer vajec, múky a cukru, vďaka čomu
bude cesto krásne nadýchané. Nechajte sa inšpirovať ďalšími nápaditými a lákavými receptami, pri ktorých využijete limitovanú edíciu
hrubého kryštálového cukru: sweetfamily.sk/repaky/...
8-10 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
Cesto: | |
5 ks (samostatne bielky, žĺtky) |
|
110 g |
|
2 PL |
|
1 PL |
|
2 PL |
|
90 g |
|
Krém: | |
250 g |
|
125 g |
|
1 PL |
|
50 - 60 ml |
|
30 g |
|
Postup
-
1
Postup, ako všetky ingrediencie nakombinovať, aby ste vykúzlili úžasnú a chutnú roládu nájdete tu: bit.ly/GastanovaRolada...
- 2
Prajeme vám dobrú chuť!
Tiež gaštanová roláda:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Je tam napísaný aj postup, treba kliknúť na okienko - príprava