Gaštanová roláda
Gaštanová roláda

Gaštanová roláda s kúskami čokolády

povazskycukor - fotkaPovažskýCukor, 19. januára 2018. Komerčný recept.
Gaštanová roláda s kúskami čokolády
Foto: The Story of Cake

Hľadáte niečo nové, ľahké a zaujímavé na pečenie, čím by ste potešili svojich blízkych či priateľov? Už nehľadajte a vyskúšajte ľahučkú a chutnú gaštanovú roládu s kúskami čokolády. Na tú najlepšiu „piškótu“ je dôležité použiť správny pomer vajec, múky a cukru, vďaka čomu bude cesto krásne nadýchané. Nechajte sa inšpirovať ďalšími nápaditými a lákavými receptami, pri ktorých využijete limitovanú edíciu hrubého kryštálového cukru:  sweetfamily.sk/repaky/...

8-10 minút
na 180 °C

Suroviny

Cesto:
5 ks (samostatne bielky, žĺtky)
110 g
2 PL
1 PL
2 PL
90 g
Krém:
250 g
125 g
1 PL
50 - 60 ml
30 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Postup, ako všetky ingrediencie nakombinovať, aby ste vykúzlili úžasnú a chutnú roládu nájdete tu:  bit.ly/GastanovaRolada...

  2. 2

    Prajeme vám dobrú chuť!

Diskusia k receptu

6 komentárov k receptu
Gaštanové mám rada všetko, tak iste bude aj táto roláda dobrá, ale v tom pridanom linku som postup nenašla, len suroviny, tak ako sú aj tu pridané.....alebo som zle hľadala?

Pridaj komentár k receptu: