Vhodné na rýchly obed alebo aj večeru :D
30 minút
príprava
príprava
Suroviny
2-3 kg |
|
2 ks |
|
3 ks (alebo špekáčky) |
|
|
|
3 ks |
|
|
|
čerstvá |
|
|
|
|
|
Príloha: | |
kyslé |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Zemiaky ošúpeme, vyumývame a nakrájame na malé kocky. Privedieme ich do varu a zároveň dáme variť klobásky a párky.Kým sa nám to uvarí ošúpeme cibule, nakrájame a popražíme ich na masle.Pridáme rascu,bazalku a soľ.Zemiaky po uvarení scedíme, klobásy a parky nadrobno pokrájame a všetko spolu zmiešame spolu s podusenou cibuľou a na zjemnenie rozpustíme trocha masla a pridáme k zmesi.Ozdobíme petržlenovou vňaťou a ako prílohu podávame kyslé uhorky.Dobrú chuť.:)
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu