4
porcie
porcie
15-20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 3-4 ks |
|
| 2 ks |
|
| 1 lyžica |
|
| 1 stredne veľká |
|
| 1 lyžička |
|
| 2 lyžičky |
|
| 1,2 litra |
|
| 1 |
|
| 1/2 |
|
| 1/2 |
|
| 1/4 lyžičky |
|
| 1-2 stručiky |
|
|
|
|
|
|
|
| 1 lyžica |
|
| 1/2 ks |
|
| 1/2 ks |
|
|
|
Postup
-
1
Na masti si opečieme do zlatista nakrájanú cibuľku, pridáme na kolieska nakrájané párky a opečieme. Keď sú párky opečené pridáme červenú papriku, trochu opečieme a zalejeme vodou. Pridáme zemiaky.
- 2
Keď sa nám všetko zavarí, pridáme bujóny. Ak sa nám polievka zdá málo slaná dochutíme vegetou, alebo soľou. Pridáme nakrájanú paradajku, papriku, oregano, kečup, gulášové korenie a všetko spolu varíme kým nie sú zemiaky mäkké.
- 3
Ak je všetko uvarené, polievku odstavíme a na koniec pridáme cesnak a majoránku.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu