Frankfurtská polievka

jewa - fotkajewa, 14. júna 2012
4
porcie
15-20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

3-4 ks
2 ks
1 lyžica
1  stredne veľká
1 lyžička
2 lyžičky
1,2 litra
1
1/2
1/2
1/4 lyžičky
1-2 stručiky
1 lyžica
1/2 ks
1/2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na masti si opečieme do zlatista nakrájanú cibuľku, pridáme na kolieska nakrájané párky a opečieme. Keď sú párky opečené pridáme červenú papriku, trochu opečieme a zalejeme vodou. Pridáme zemiaky.

  2. 2

    Keď sa nám všetko zavarí, pridáme bujóny. Ak sa nám polievka zdá málo slaná dochutíme vegetou, alebo soľou. Pridáme nakrájanú paradajku, papriku, oregano, kečup, gulášové korenie a všetko spolu varíme kým nie sú zemiaky mäkké.

  3. 3

    Ak je všetko uvarené, polievku odstavíme a na koniec pridáme cesnak a majoránku.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: