Foto: morenajea
Fantastická maškrta pre mlsné jazýčky zo zbierky francúzskych receptov.
4
porcie
porcie
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nad parou dáme roztopiť čokoládu s maslom. Voda nesmie vrieť.
- 2
Vmiešame žĺtky, pomarančovú kôru a preosiaty práškový cukor.
- 3
Z bielkov a štipky soli vyšľaháme tuhý sneh, ktorý pridávame po trochách do čokolády. Zľahka premiešavame až sa všetky suroviny pekne spoja a vytvorí sa kompaktná hmota.
- 4
Nalejeme do pohárov a dáme aspoň na 2 hodiny do chladničky. Zdobíme podľa chuti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu