Foto: methi
Postup
-
1
Použila som dlhé struky.
-
2
Fazuľové struky nakrájame a varíme v osolenej vode 10-12 minút. Vkladáme ich až do vriacej vody, nie skôr. Scedíme.
-
3
Cesnak nakrájame nadrobno. V panvici zohrejeme olej a cesnak orestujeme, ale nenecháme zhnednúť.
-
4
Pridáme struky a minútku restujeme. Miešame.
-
5
Pridáme palmový cukor, sójovú omáčku a soľ (nesolíme už veľa, lebo sa varili v osolenej vode) a restujeme ďalšie 3 minúty. Premiešavame.
-
6
Nakoniec pridáme nasekanú koriandrovú vňať, premiešame, odstavíme z ohňa a 5 minút necháme prikryté prepojiť chute.
-
7
Hodí sa ako príloha k mäsu alebo ku karí a ryži.
Diskusia k receptu