4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Maso pokrajame na kocky a prudko opecieme na masti.
- 2
Pridame cibulu pokrajanu na drobno,rozotrety cesnak,pokrajany zeler,posekanu vnat,rajciaky pokrajane na stvrtky,polamany bobkovy list,na hrot noza tymianu a mleteho cierneho korenia,zeleny hrasok,karotky a salotky pokrajane na kolieska a olupane,rozpolene zemiaky.
- 3
Vsetko podlejeme vodou,uvedieme do varu,prikryjeme,zmiernime ohen a pomaly dusime za obciasneho premiesania 2hod.Nakoniec pridame muku rozmiesanu v troche vody,premiesame a este povarime 5min.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu