Farmársky guláš

john - bez fotkyjohn, 17. augusta 2013
4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
100 g
3
4 ks
1 ks
100 g
12 ks
6 ks
50 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Maso pokrajame na kocky a prudko opecieme na masti.

  2. 2

    Pridame cibulu pokrajanu na drobno,rozotrety cesnak,pokrajany zeler,posekanu vnat,rajciaky pokrajane na stvrtky,polamany bobkovy list,na hrot noza tymianu a mleteho cierneho korenia,zeleny hrasok,karotky a salotky pokrajane na kolieska a olupane,rozpolene zemiaky.

  3. 3

    Vsetko podlejeme vodou,uvedieme do varu,prikryjeme,zmiernime ohen a pomaly dusime za obciasneho premiesania 2hod.Nakoniec pridame muku rozmiesanu v troche vody,premiesame a este povarime 5min.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: