Enchillada

redakcia - fotkaredakcia, 14. septembra 2009
15 minút
na 200 °C

Postup

  1. 1

    Omáčka: na oleji opečieme nakrájanú cibuľu, cesnak a papriku bez semienok.

  2. 2

    Pridáme ošúpané, nadrobno pokrájané rajčiny, citrónovú šťavu, soľ, mleté čierne korenie, nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať a vegetu. Zmes rozmixujeme.

  3. 3

    Plnka: mäso pokrájame na rezance, papriku tiež a spolu opečieme na oleji.

  4. 4

    Pridáme 1 – 2 kl pripravenej omáčky, kyslú smotanu, postrúhaný syr, kl vegety a premiešame. Pripravenou plnkou naplníme tortilly.

  5. 5

    Poukladáme ich do ohňovzdornej misy a posypeme postrúhaným syrom. Prikryjeme a vložíme do rúry vyhriatej na 200 °C na 15 minút.

Diskusia k receptu