Foto: anajs
40
porcií
porcií
10 minút
na 210 °C
na 210 °C
Suroviny
1 kg |
|
500 ml |
|
1 ks ( 1 kocka ) |
|
1 ks |
|
2 lyžičky |
|
1 lyžička |
|
200 ml |
|
100 g |
|
3 lyžice |
|
400 g |
|
200 ml |
|
100 g |
|
Postup
-
1
Múku, mlieko, vajce, cukor, soľ, droždie a olej spolu zmiešame a urobíme vláčne cesto. Rozdelíme na polovicu. Do jednej dáme kokos a do druhej kakao. Každú časť rozdelíme na 5 rovnakých bochníčkov a necháme pod utierkou trochu vykysnúť.
- 2
Potom vezmeme jeden hnedý a jeden biely bochníček a rozvaľkáme ich na guľaté rovnako veľké kruhy. Na hnedý položíme biely a ešte spoločne valčekom rozvaľkáme a rozkrojíme na osem častí. Na každú dáme trochu nutelly a urobíme rohlíčeky.
- 3
Ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Hneď po vytiahnutí rohlíčky krátko ponoríme do sirupu a položíme na mriežku vychladnúť. Sirup spravíme prevarením vody s cukrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu