Pre milovníkov nátierok, na hrianky ako stvorená.
Suroviny
2 kg (alebo suchohríby) |
|
6 ks |
|
1 kg |
|
1 kg |
|
1 l (alebo pretlak) |
|
1 l |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Huby, feferónky a kapiu očistíme, cibuľu ošúpeme. Všetky suroviny pomelieme na mäsovom mlynčeku.
- 2
Pomletú zmes vložíme do väčšieho hrnca, primiešame kečup, olej a varíme na miernom ohni až do zredukovania na požadovanú hustotu, cca 45 min až 1 hod. Stále priebežne premiešavame.
- 3
Zmes plníme do pohárov, uzavrieme viečkom a hore dnom ich uložíme do deky, aby vychladli pomaly.
Ďalšie recepty:
- 2
dakujem tento rok je silna hubova sezona tak sa realizujem je naozaj mnamka