Dubáková nátierka v pohároch

soniatko - fotkasoniatko, 1. septembra 2016
Dubáková nátierka v pohároch
Foto: soniatko

Pre milovníkov nátierok, na hrianky ako stvorená.

Suroviny

2 kg (alebo suchohríby)
6 ks
1 kg
1 kg
1 l (alebo pretlak)
1 l

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Huby, feferónky a kapiu očistíme, cibuľu ošúpeme. Všetky suroviny pomelieme na mäsovom mlynčeku.

  2. 2

    Pomletú zmes vložíme do väčšieho hrnca, primiešame kečup, olej a varíme na miernom ohni až do zredukovania na požadovanú hustotu, cca 45 min až 1 hod. Stále priebežne premiešavame.

  3. 3

    Zmes plníme do pohárov, uzavrieme viečkom a hore dnom ich uložíme do deky, aby vychladli pomaly.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Krásná práce a jistě chutná natierka se ti povedla, jsi šikulka!!
@Haji (1.9.2016 13:17)

dakujem tento rok je silna hubova sezona tak sa realizujem je naozaj mnamka
1x haji
No u nás je toho roku akosi málo húb.Nátierka sa mi páči,príde aj na ňu rad.Keď budú huby rásť.