Drobky na šošovici
Vladimír Greguška
šéfkuchár hotela Mních v Bobrovci, 30. októbra 2011
šéfkuchár hotela Mních v Bobrovci, 30. októbra 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na rozohriatej panvici orestujeme kuracie srdcia a žalúdky. Pridáme cesnak a podlejeme vodou a dusíme do mäkka.
- 2
Šošovicu podlejeme vodou, pridáme 1 kocku zeleninového bujónu a dusíme.
- 3
Pred dokončením zahustíme podľa potreby Solamylom, zjemníme kyslou smotanou a dochutíme cukrom a octom. Takto pripravený pokrm podávame s chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu