Foto: danculka
Racept mám medzi svojimi a v úvodzovkách je SLOVENKA,ponúkam vám ho a Stefanovi som ušetrila aj pohár piva.:))))
príprava
Suroviny
600 g |
|
1/2dl |
|
2 dl |
|
2-3 ks |
|
1 veľká |
|
1 celá, z konzervy |
|
300 ml |
|
4-5 veľkých |
|
1/4 lyžičky |
|
1 lyžička |
|
na dekor. |
|
na dekor. |
|
Postup
-
1
Na doske sú všetky ingrediencie okrem, vňaťe tá je ešte v mrazničke a paradajok..
-
2
Dáme variť zemiaky...
-
3
Na panvici opražíme mäsko z každej strany ,vzniknutú šťavu uplne odparíme a mäsko zhrnieme na stranu...
-
4
Popražíme cibuľu do sklovita posolíme a pridáme tiež korenie a spolu premiešame...
-
5
Pridáme ostatné ingrediencie,včetne chilli papričkami,chvílu počkáme aby sa odparila šťava z ingrediencií..
-
6
Podlejeme svetlím pivom a chvílu podusíme medzi tým si obielime varené zemiaky a nakrájame hranolky a môžeme podávať
-
7
Aby nám nebolo z ,,dráčikovho dychu až tak teplo,zostalo nám ešte v plechovke pivo,dobrú chuť...
Diskusia k receptu