Urobila som manželovi radosť a pripravila mu králika.
príprava
na 190 °C
Suroviny
| 1,5 kg (alebo zajac) |  | 
|  | |
|  | |
|  | |
|  | |
| 1 - 2 ks |  | 
| Tekvicový prívarok: | |
|  | |
|  | |
| na dusenie |  | 
| 4 dcl |  | 
|  | |
|  | |
| na dochutenie |  | 
| na dochutenie |  | 
| na dochutenie |  | 
| Príloha: | |
|  | |
Postup
- 
                                                    1
                                                    Králika umyjeme a pokrájame na kúsky,cibuľu o čistíme nakrajáme na kolieska.Soľ,korenie na divinu a štyroch farieb ,červenu papriku sladkú mletu,pretlačeny cesnak dáme spolu do menšej misky ,zmiešame.Kúsky mäsa ,cibuľu dáme na dno sačka posypeme zmesou toto zopakujeme kym naplníme vrecko na pečenie vrch zaviažeme a dáme do zapekacej misy. 
- 2
Vložíme do vyhriatej rúry na 190 stupňov a pečieme60-70 minút. Pred dopečenim vrecku na vrchu urobíme otvor a rúru vypneme. 
- 3
Tekvicu očistíme a nastrúhame na jemno,maslo rozpustíme pridáme tekvicu,kôpor ,soľ dusíme asi 15 minút do mäkká.V smotane rozhabarkujeme múku a cez sitkom vlejeme do tekvice. Za stáleho miešania necháme prejsť varom.Nakoniec dochutíme octom cukrom podľa seba.Podávame s knedľou kysnutou alebo žemľovou.Dobrú chuť!!!!!! 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2







 
                                                        
                                                     
 


Vyzkoušej i cukínu, je rychleji hotová a jemnější chuti.
Hajinka dakujem ti pekne.