Foto: mariamka
Rýchla ľahká domáca verzia obľúbeného dressingu.
Postup
-
1
Cibuľu, uhorku a cesnak nakrájame na drobno (cesnak naozaj iba jeden plátok aby to nebolo cesnakové). Smotanu zmiešame s kečupom, pridáme nakrájané suroviny, ochutíme cukrom, octom, soľou, korením. Môžeme pridať pár byliniek (koriander) a trošku Tabasca, alebo worchestru. Ideálne je nechať ju pred podávaním postáť a schladiť. Chuť je vynikajúca, sladko-kyslá, primerane slaná, jemne pikantná, všetky chute sú vyvážené. Použitie je univerzálne. Toto je celkové množstvo, ktoré vyšlo z uvedených surovín. Je toho dosť.
-
2
Ja som urobila syr s bielom plesňou ochutený korením grilovaný na panvici s varenými zemiakmi. Pochutili sme si.
-
3
A ešte syr v reze ako krásne tečie. Jeden bol hermelín a druhý camembert, ale už neviem, ktorý je ktorý :)
@anina6 @mracik9 @elysa @afataga @frezia68 @izabelka @helanka
ale to je už na každom, čomu dá prednosť.
výborný recept, páči sami.