Diskusia k receptu
Domáce horalky

Domáce horalky fotorecept

olinecka - fotkaolinecka, Richnava, 1. septembra 2019

Komentáre 1 - 15 z 16


@Olinecka :Ak by boli v obchodoch bezlepkové oblátky,tak už zajtra realizujem. Jednoduchý,rýchly recept a spomienka na mladosť ,keď horalky sme kupovali na desiatu miesto rohlíkov.Šikovná , recept potešil :-).
Pekné horalky. Len sa chcem spýtať či nenavlhnu, keď budú v tej chladničke. A sú chrumkavé? Ďakujem.
Aj ja toto možem, hmmm Pěkný receptík! S druhem tuku nemám problém, bo nejen v sladkostech z obchodu jsou nacpané daleko horší tuky, věci, bonusy.
používateľ nemá avatar
123
@frezia68 (1.9.2019 11:57)

už sa bezlepkové oplátky nedajú kúpiť v "nemenovanom " obchode zdravej výživy na Hlavnej v PO?
@123 : Doteraz som nepátrala,ale ďakujem za navigáciu. Tam kupujem len múku ( sú tam 2 obchody) a ak už chcem niečo sladké,tak mám horkú čokoládu,med a domáci džem,palacinky....aj preto tu sladké obchádzam.Ale makový a orechový závin je veľké pokušenie a to občas upečiem :-).
@kuko95 (1.9.2019 11:49)

Schválne som sa postavila a išla sa pozrieť na zloženie horaliek: rastlinný tuk palmový a kokosový, slnečnicový, maslovníkový, E 442, E 476, sójová múka a ďalšie pseudomaškrty. Takže ja nemám problém a tú ceru s palmarínom tam s úsmevom hodím. Sa nahrajte na bio, žijete v 21.storočí a ŽIADNE BIO NA TEJTO ZEMI NEEXISTUJE. Bohužiaľ....