Domáca zemiaková roláda plnená zeleninou a figami
Tomáš Zapletal
šéfkuchár reštaurácie ParCafe v Bratislave, 24. decembra 2011
šéfkuchár reštaurácie ParCafe v Bratislave, 24. decembra 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
90 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky uvaríme, ošúpeme, pretlačíme a pridáme vajíčko, múku a vytvarujeme cesto, ktoré potom vyvaľkáme.
- 2
Do vyvaľkaného cesta dáme plnku, ktorú pripravíme zo zeleniny a fíg orestovaných na olivovom oleji, ktorú osolíme a okorením podľa chuti, pridáme petržlenovú vňať.. Naplníme do vyvaľkaného cesta a zrolujeme.
- 3
Pečieme asi 20 minút pri 170 stupňoch.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu