V júli som pridala recept na pikantnú vegetu, dnes som robila vegetu z drobnej zeleniny zo záhradky. A keďže som sa stále nenaučila pridávať Zobraziť celý popisV júli som pridala recept na pikantnú vegetu, dnes som robila vegetu z drobnej zeleniny zo záhradky. A keďže som sa stále nenaučila pridávať obrázky k receptu tak to bude niefotorecept.
príprava
Postup
-
1
Zeleninu očistíme, umyjeme a pokrájame na menšie kúsky. Všetko zomelieme na mäsovom mlynčeku, aj petržlenovú vňať. Ide to dosť ťažko, ale manželia určite pomôžu. Zamiešame korenie a soľ a plníme do menších pohárikov. Ja som robila len z polovičnej dávky. Vegeta je vhodná do všetkých druhov polievok, gulášov a na úpravu mäsa.Ak ju pridávame jedlo už nesolíme.
- 2
Tento recept mám zo starej Slovenky, je odskúšaný a dobrý.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu