Divina ako minútka fotorecept

2010 - bez fotky2010, 26. augusta 2017 10:21
Ďalšie recepty »
Divina ako minútka (fotorecept)Foto: 2010

Pred pár týždňami tu bola diskusia o divine, že sa nedá pripraviť ako minútka a že ju treba umučiť dlhou prípravou, aby sa dala jesť. Vybral som si naschvál asi jedno z najchudších, len s 1 percentom tuku a najsvalnatejších druhov mäsa na pokus: klokana.

15 min
príprava
4 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Maso pripravime na rezne.

    Divina ako minútka (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Cez foliu naklepeme na tensie a hlavne na rovnaku hrubku.

    Divina ako minútka (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Spravime si marinadu z cerveneho vina, korenin, cesnaku a nakoniec pridame nastruhane kivi - zmakcovac.

    Divina ako minútka (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Gril rozpalime na maximum, marinovane maso poutierame, osusime z marinady, posolime, pokorenime a stedro potrieme olejom. Grilujeme par minut z kazdej strany, nakoniec zabalime do alobalu na 5 minut, akoby sme robili stejky. Nakrajame proti vlaknam. Ja som serviroval s hranolkami pecenymi v teplovzdusnej rure a ciernymi paradajkami hierloom.

    Divina ako minútka (fotorecept) - obrázok 4
Recept je zaradený do tagov:




TOPlist