Cviklový šalát s lieskovcami
František Mátéffy
šéfkuchár, Hotel & Spa Resort Kaskady**** v Sliači–Sielnici, 12. novembra 2019
šéfkuchár, Hotel & Spa Resort Kaskady**** v Sliači–Sielnici, 12. novembra 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
5
porcií
porcií
Postup
-
1
Cviklu uvaríme v šupke, schladíme, očistíme a nahrubo postrúhame. Očistenú mrkvu nastrúhame najemno, mladú cibuľku a listy petržlenovej vňate nakrájame najemno.
- 2
Takto pripravenú zeleninu zmiešame s majonézou a nasucho opraženými posekanými lieskovými orieškami. Dochutíme soľou a balzamikovým octom. Hotový šalát môžeme dekorovať zvyškom lieskových orieškov a petržlenovou vňaťou.
Tiež cviklový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu