Cviklové batôžky so šošovicovou plnkou
David Kollár
šéfkuchár reštaurácie Par Café v Bratislave, 27. septembra 2015
šéfkuchár reštaurácie Par Café v Bratislave, 27. septembra 2015
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
90 minút
na 180/170 °C
na 180/170 °C
Postup
-
1
Najskôr upečieme repu zabalenú v alobale na 180°C približne hodinu. Keď repa vychladne, pripravíme kysnuté cesto, do ktorého primiešame najemno nastrúhanú upečenú repu. Cesto necháme vykysnúť.
- 2
V hrnci na olivovom oleji prudko urestujeme na kocky nakrájaný baklažán. Pridáme avokádo a uvarenú červenú šošovicu. Všetko podlejeme trochou vody a dusíme. Dochutíme a na konci pridáme maslo.
- 3
Vykysnuté cesto rozvaľkáme, narežeme na štvorce, ktoré naplníme ragú a vytvarujeme taštičky. Pečieme pri 170°C približne 30 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
vsetko zdrave .