Cuketový sendvič s hlivou a olivami
			   Jozef Šaulík
šéfkuchár hotela Park v Piešťanoch, 25. júna 2012
		   
		   šéfkuchár hotela Park v Piešťanoch, 25. júna 2012

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Umytú cuketu rozpolíme a vyberieme vnútro. Vybraté vnútro cukety nakrájame na malé kocky. 
- 2
Na rozpálenom oleji urestujeme cibuľku, na rezance nakrájanú hlivu, olivy a vnútro cukety. Do plnky pridáme vajíčko a soľ. 
- 3
Plnkou naplníme vydlabané polovice cukety a pečieme v rúre 20 minút, pri teplote 160 0C. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
 


@Jozef Šaulik, krásný recept, díky !