Cuketový sendvič s hlivou a olivami
Jozef Šaulík
šéfkuchár hotela Park v Piešťanoch, 25. júna 2012
šéfkuchár hotela Park v Piešťanoch, 25. júna 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umytú cuketu rozpolíme a vyberieme vnútro. Vybraté vnútro cukety nakrájame na malé kocky.
- 2
Na rozpálenom oleji urestujeme cibuľku, na rezance nakrájanú hlivu, olivy a vnútro cukety. Do plnky pridáme vajíčko a soľ.
- 3
Plnkou naplníme vydlabané polovice cukety a pečieme v rúre 20 minút, pri teplote 160 0C.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@Jozef Šaulik, krásný recept, díky !