Cuketový šalát [Jamie Oliver - al Amerika]

hjarta - fotkahjarta, 28. júna 2013
Cuketový šalát [Jamie Oliver - al Amerika]
Foto: hjarta

Recept je z Tv americkeho kanalu. Varil ho Jamie Oliver, mne sa zapacil a veru som si ho pripravila. Recept sa mi osvedcil, a Zobraziť celý popisRecept je z Tv americkeho kanalu. Varil ho Jamie Oliver, mne sa zapacil a veru som si ho pripravila. Recept sa mi osvedcil, a tak som ho uz viac krat pripravila. Je to recept zo zeleniny, je lahky, vhodny jest sam, alebo k masu, zemiakom, cestovinam. Obed, vecera, grilovacky, navsteva.

4-6
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

0,5 kg
2 ks
2 - 3 ks
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti




Postup

  1. 1

    priprava- baby cuketky si umyjeme a pokrajame na tenke pruzky [ skrabka na syr, alebo zemiaky]. Dame do misky. Pokrajame si papriku na drobne kocky, feferonky- mozu byt aj farebne, pokrajame na drobno. Pridame k cuketkam, posolime, okorenime, a pridame pokrajanu zelerovu vnat. Polejeme olivovym olejom. Nakoniec poliat citronou stavou (z 1/2 citrona alebo z 1 citrona). Zamiesat a podavat.

  2. 2

    Salat je dobry ked troska je odstaty. Podavame k rozlicnym jedlam, k cestovinam, zemiakom, masu, aj sam je dobry. Dobru chut.

Diskusia k receptu

marianne
@hjarta musim sa Ti podakovat,robila som ho vcera vecer je naozaj vyborny...nemala som ale dostatok chilli papriciek,tak som dala susene..len sa za nim zaprasilo..urcite ho budem opakovat..



hjarta
@marianne- Dakujem Ti krasne si zlatunka ze si mi napisala. Velmi ma potesilo ze Vam chutil salatik. Aj mne osobne velmi chuti. Este raz dakujem a krasny den.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia