Cuketovo-orechový koláč s kokosom
Anna Červenková a Dušan Lakatoš
zo spoločnosti Gurmán Group v Bratislave, 15. novembra 2020
zo spoločnosti Gurmán Group v Bratislave, 15. novembra 2020
Foto: Pravda - Robert Hüttner
30 minút
príprava
príprava
30-35 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
300 g nastrúhaná |
|
150 g |
|
4 ks |
|
300 g |
|
150 g strúhaný |
|
150 g (vlašské, para orechy, arašidy) |
|
2 PL |
|
1 bal. |
|
150 ml |
|
1 bal. |
|
Navrch: | |
podľa chuti (alebo čokoládová poleva) |
|
|
Postup
-
1
Všetky suroviny na cesto spolu zmiešame. Ak je cesto hustejšie, pridáme trošku vody alebo rastlinného mlieka.
- 2
Cesto vylejeme na vymastený a kokosom vysypaný plech. Pečieme v predhriatej rúre 30–35 minút na 180 °C.
- 3
Ešte teplý koláč potrieme džemom podľa našej chuti alebo polejeme čokoládovou polevou a posypeme strúhaným kokosom.
Tiež cuketový koláč:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu