Foto: dorenika
Príjemná obmena zemiakovej kaše napríklad k pečenému mäsu alebo v našom prípade ako hlavné jedlo.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené a nakrájané zemiaky si dáme do slanej vody uvariť za tedy nadrobno nakrájame 1/4 veľkej cibule a dáme na trochu oleja osmažiť,pridáme umytú a nakrájanú cuketu,posolíme a podlejeme vodou,prikryté dusíme dokým cuketa nieje mäkká.
- 2
Hotovú cuketu zľahla rozmixujeme (necháme aj trošku väčšie kúsky).A pridáme do zemiakového pyré.Premiešame a osolíme a okoreníme podľa chuti. Zvyšnú cibuľu nakrájame a väčšie kúsky a osmažíme,podávame s pyré.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu