Cuketové roládky s bryndzovou plnkou a hruškovým čatní
Lukáš Urbanovič a Michal Švec
zo Sojka Resort v Malatínach na Liptove, 5. augusta 2019
zo Sojka Resort v Malatínach na Liptove, 5. augusta 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Očistenú cuketu nakrájame po dĺžke na tenké plátky a zrolujeme. Otvor, ktorý vznikol, naplníme bryndzovou penou, ktorú pripravíme vymiešaním bryndze, zmäknutého masla a mletej červenej papriky.
- 2
Hruškové čatní: Očistenú hrušku nakrájame na malé kúsky a dáme ju variť s vínom na miernom ohni. Pridáme kryštýlový a škoricový cukor a varíme, kým sa hruška poriadne domäkka uvarí. Hrušku potom tyčovým mixérom rozmixujeme.
- 3
Všetko poukladáme vkusne na tanier a podávame s toastom alebo pečivom.
Tiež roládky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu