Cuketa plnená mletým mäsom

František Pado
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 17. augusta 2014
Cuketa plnená mletým mäsom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
2 PL
400 g
1 ks
1 ks
2 strúčiky
3 PL




Postup

  1. 1

    Na panvici na olivovom oleji orestujeme cibuľu, pridáme cesnak, nastrúhanú mrkvu a chvíľu opekáme.

  2. 2

    Pridáme mäso, pretlak, osolíme, okoreníme a dusíme domäkka.

  3. 3

    Cukety rozrežeme, vnútro vydlabeme a naplníme mäsovou zmesou. Navrch dáme syr a v rúre zapekáme 10 – 15 minút. Servírujeme so šalátom.

Diskusia k receptu

ivav
včera som to robila na obed, bez mrkvy a cesnaku




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia