Cuketa plnená mletým mäsom
František Pado
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 17. augusta 2014
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 17. augusta 2014
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na panvici na olivovom oleji orestujeme cibuľu, pridáme cesnak, nastrúhanú mrkvu a chvíľu opekáme.
- 2
Pridáme mäso, pretlak, osolíme, okoreníme a dusíme domäkka.
- 3
Cukety rozrežeme, vnútro vydlabeme a naplníme mäsovou zmesou. Navrch dáme syr a v rúre zapekáme 10 – 15 minút. Servírujeme so šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu