Foto: johaneska
Tento cheesecake je pripravený zo zdravých surovín a vymyslela som ho len tak pre manžela k narodeninám do práce :) A je veľmi jednoduchý.
12
porcií
porcií
30 minut minút
príprava
príprava
10 minut minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Zmes na korpus spolu poriadne vymiešame a natlačíme do tortovej formy a dáme piecť na 10 minút pri 180 stupňoch.
- 2
Mascarpone si vyšľaháme s medom,pridame rozmixovane čučoriedky a pár čerstvých. V hrnci si zohrejeme vodu a pridáme Agar prášok.
- 3
Premiesame a pridáme do krému. Všetko spolu ešte raz vyšľaháme a nanesieme na korpus. Dáme stuhnúť,najlepsie na noc do chladničky.
- 4
Na ozdobu som pouzila čučoriedky a čierne ríbezle,hoblinky horkej 80% čokolády,cukrarske guličky strieborné a lístky čerstvej mäty.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
korpus su pomixované ovsené vločky, kokosový olej 1PL, voda a roztlačený banan, 1PL medu.