Obložené chlebíky
Obložené chlebíky

Crostini so špenátom a s prepeličím volským očkom

Ján Cigánik
šéfkuchár hotela Vienna House Easy v Bratislave, 22. marca 2018
Crostini so špenátom a s prepeličím volským očkom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
5 minút
na 200 °C

Suroviny

1 ks (celozrnná)
250 g
500 g
3 strúčiky
1 - 2 PL
12 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bagetu šikmým rezom narežeme na 1 – 1,5 cm hrubé plátky, ktoré poukladáme na plech a zapečieme v rúre pri teplote 200 °C asi 5 minút. Ricottu podľa potreby dochutíme soľou a bielym korením a natrieme na vychladnuté bagetky.

  2. 2

    Baby špenát podusíme na panvici s cesnakom, ochutíme soľou a čerstvo mletým čiernym korením. Po vychladnutí dáme na ricottu. Vajíčka upečieme na panvici ako volské oči.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: