Foto: Pravda: Ivan Majerský
Chystáte večierok a neviete ako prekvapiť hostí? Inšpirujte sa lahodným receptom šéfkuchára Petra Kulčára.
1
porcia
porcia
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Chlieb do zlatista opečieme a potrieme majonézou. Začneme stavať prvé poschodie tak, že dáme plátok syra, paradajky, opečený plátok slaninky, šalátový list. Položíme ďalší toast, plátok syra, šunku, uhorku, volské oko a šalátový list a nakoniec posledný toast.
- 2
Stredom prerežeme napoly a na každú polovicu napichneme drevenú špízovú paličku, aby sa sendvič nerozpadol.
- 3
Náš tip: Tento sendvič je jednoduchý a originálny spôsob, ako nasýtiť hostí. Podávame ho s hranolčekmi a miešaným šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu