Foto: proste0monika
Chutia úplne ako z ázijského bistra, no nie je v nich žiadne mäso ani vajíčka =P
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Špagety alebo rezance pripravíme podľa návodu , nesmú sa rozvariť lebo na panvici s nám z nich spraví kaša.
- 2
Zeleninu očistíme a nakrájame alebo nastrúhme na tenké prúžky. Cesnak pretlačíme. Keď máme špagety uvarené zlejeme ich a dáme si na panvičku (najlepšie wok) rozpáliť asi lyžicu olivového oleja. Na horúci plej hodíme najskôr na minútku cesnak a cibulu, potom aj ostatnú zeleninu a rezance. Smažíme krátko, aby zelenina zostala chrumkavá a len jemne zosladla.
- 3
Keď je všetko opečené, odstavíme z plameňa a pridáme sójovú omáčku podľa chuti a dobre premiešame a môžme podávať. Rezance sú výborné aj samotné alebo ako príloha k smaženému tofu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu