Čínské rezance

peter64 - fotkapeter64, 15. septembra 2011

aj tento recept som si opísal s kalendára

Suroviny

500 g
1/2 KL
1/2 KL
3 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na reznce,pridáme všetky ostatné suroviny.Poriadne premiečame.Necháme 24hodín odležať v chladničke.Odležanu zmes vypražíme na rozpalenom oleji.Príloha hranolky alebo varené zemiky s tatárskou omáčkou.

Recept je zaradený do kategórií:
Kuracie mäso, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Dusené

Diskusia k receptu

rooster
..neviem preco sa to vola cinske rezance????kde su???
altyn
Ja tiež nechápem, fakt, kde sú? To akože to mäso nakrájané na "reznce" je akože na čínsky spôsob? Dúfam len že mi to nemusí krájať číňan... :-)))