Foto: diabambulka
Prečo sa tento recept volá Čínske mäso netuším, žeby to vymysleli nejaký Číňania? Silne pochybujem, ale je to náš rodinný recept, ktorý je veľmi Zobraziť celý popisPrečo sa tento recept volá Čínske mäso netuším, žeby to vymysleli nejaký Číňania? Silne pochybujem, ale je to náš rodinný recept, ktorý je veľmi jednoduchý, rýchly a chutný. Rada sa a Vami o tento recept podelím:-)))
porcií
tepelná úprava
Postup
-
1
Vajcíčko, olej, kari korenie, worčestrovú a sojovú omáčku, mletú papriku, solamil a soľ spolu zmiešame a urobíme tzv. pác. Mäsko nakrájame na rezance a vložíme do pripraveného pácu a necháme odležať najlepšie cez noc. Na druhý deň to už je minutka na rozohriatom oleji osmažíme mäsko do zlata a podávame.
- 2
Dobrú chuť:-)))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu