chutí nám čínska polievka a tak som začala ju robiť doma, nech do tej reštaurácie tak často nechodíme :) je urobená slovenským spôsobom, Zobraziť celý popischutí nám čínska polievka a tak som začala ju robiť doma, nech do tej reštaurácie tak často nechodíme :) je urobená slovenským spôsobom, ale chutí výborne
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na troche olivového oleja si jemne opražíme pór. Pridáme na rezance nakrájané kuracie prsia, podlejeme troškou vody a necháme variť. Keď už bude mäso mäkké, pridáme mrkvu, stonkový zeler, cibuľku a soľ. Pridáme vody podľa potreby. Všetko závisí od množstva, čoho koľko dáte. Ja na štyri porcie, používam množstvo - pozri fotka :).
-
2
Zelenina nemá byť úplne mäkká, musí trošku chrumkať. Keď to máte takto pred záverom, pridáte sterilizované huby aj s nálevom - kyslý nálev! , necháte prevrieť a pridáte už uvarené široké rezance, posekanú petržlenovú vňať a na záver rozšľahané vajce. Vypnete pod hrncom a bez varenia pridáte sójovú omáčku, koľko komu chutí. Nám chutí, nech chutí aj Vám. Mňam
Diskusia k receptu