Čili lievance s volským okom
Anton Dubický
šéfkuchár Rezortu Drevenice v Terchovej a člen Gourmet klubu, 22. januára 2012
šéfkuchár Rezortu Drevenice v Terchovej a člen Gourmet klubu, 22. januára 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Mlieko, dve vajcia, múku, prášok do pečiva, cesnak, soľ a korenie zmiešame, vypracujeme cestíčko a na lievanečníku upečieme na oleji lievance, ktoré obalíme vo vyšľahanom vajíčku s čili a opečieme na masle.
- 2
Plátky slaniny upečieme na teflónovej panvici do chrumkava a preložíme na pijavý papier.
- 3
Lievance dáme na tanier so slaninou, volským okom, studenou omáčkou a nasekaným čili.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu