Foto: uska59
ďalší z rýchlych, jednoduchých a zdravých receptov. Cícer ako surovinu som objavila zhruba pred rokov a obľubila som si ho najmä ako letnú Zobraziť celý popisďalší z rýchlych, jednoduchých a zdravých receptov. Cícer ako surovinu som objavila zhruba pred rokov a obľubila som si ho najmä ako letnú prísadu do šalátov na horúce dni.
porcie
príprava
Postup
-
1
Do väčšej misy dáme cícer z konzervy, na menšie kúsky nakrájane čierne olivy bez kôstky,jarnú cibuľku a cherry paradajky prekrojíme na polovičky. Dochutíme podľa potreby soľou, čiernym korením a olivovým olejom. Všetky suroviny používam od oka. V lete k cíceru zvyknem pridať čerstvú ukorku alebo papriku. Šalát dozdobíme petržlenovou vňaťou.
Diskusia k receptu