Chrumkavé pizzové trojuholníky

diabambulka - fotkadiabambulka, 13. februára 2011
15 minút
na 200-230 °C

Suroviny

450 g
30 ml
10 g
250 ml, vlažná
Obloha:
150 g
podľa potreby /nemusí byť/
podľa potreby
60 g
1 ks
100 g,čerstvé
6 ks
40 g
40 g
100-150 g
 /nemusí byť/




Postup

  1. 1

    Z vlažnej vody a kvasníc si pripravíme kvások. Do misy dáme múku, soľ, olej pridáme kvások a vymiesime cesto. Necháme ho na teplom mieste vykysnúť. Cesto si preložíme na pomúčenú dosku, troška vyvaľkáme tak na 0,5 cm a nakrájeme na trojuholníky. Uložíme na vymastený plech a na vrch si poukladáme to čo máme radi ( NAPR.: syr, šunka, ananás, alebo syr, šunka, čerstvé cherry paradajky, čerstvé šampiňóny, niva, alebo kečup, bazalka, pikantná saláma, hermelín, cibuľa....môžete ale nemusíte si to pokoreniť korením na pizzu) Pečieme pri teplote 230 stupňov 15 minút. Po upečení môžeme kraje cesta natrieť troška olejom aby sa námkrásne leskli :-)

    Chrumkavé pizzové trojuholníky - obrázok 1
  2. 2

    Dobbrú chuť :-)))

Diskusia k receptu

cica2
júúúj či by som si dala, vyzerá supér!!!!
marianna76
super, takto aspoň dám každému na kúsok , čo má rád a nebudú si preberať. Dík za nápad....
enge149
pekné aj super,pečieme iba vkuse ale,môže byť aj zmena
bazulienka
tak toto je super,môžem dať každému čo ľúbi........jeden syn nechce huby, druhý ich lúbi.....teraz môžem na jednom plechu urobiť aj 4 druhy pizze .dík za nápad
diabambulka
podobne, tiež to väčšinu pečieme v kuse, ale takto si každý dal na čo má chuť a bola to taká tímová práca...:-)
lyali
Super tímová práca a určite sa vyhral aj Tvoj synček :-)
aroooo
Páči sa mi to cesto asi chlebové,ja som raz pridala nekysnuté na rýchlu pizzu,ukladám
diabambulka
aroooo, ďakujem aj za výborný tip na nekysnuté: rýchla pizza alebo langoše, uložila som a vyskúšam , keď bude málo času :-) pekný deň
bobox
Joj to vyzerá fantasticky. Len to droždie:-) ja a kysnuté cesto si akosi nerozumieme. Ale mám recept na rýchlu pizzu- nekysnuté a dobré.
A ho tu nenájdem, pridám, ale až keď budem robiť.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia