Chrbát z mladého prasiatka s hrachovým pyré

Vladimír Vavák
šéfkuchár hotela Park**** v Dolnom Kubíne , 13. júna 2016
Chrbát z mladého prasiatka s hrachovým pyré
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava
90-120 minút
na 160 °C

Suroviny

600 g
50 g
20 g
50 g žltá
200 ml
250 g žltý suchý
10 g
200 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Chrbát z mladého prasiatka (karé) osolíme, okoreníme a marinujeme cez noc s cesnakom a bylinkami, podliaty čiernym pivom.

  2. 2

    Na druhý deň ho rozdelíme na porcie, urestujeme a pečieme spolu s marinádou pri teplote 160 °C 1,5 – 2 hodiny. Hrach uvaríme v osolenej vode.

  3. 3

    Na oleji speníme cibuľu, cesnak, pridáme uvarený hrach a necháme spolu so smotanou prevrieť, následne rozmixujeme.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre