Chrbát z mladého prasiatka s hrachovým pyré
Vladimír Vavák
šéfkuchár hotela Park**** v Dolnom Kubíne , 13. júna 2016
šéfkuchár hotela Park**** v Dolnom Kubíne , 13. júna 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
90-120 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Chrbát z mladého prasiatka (karé) osolíme, okoreníme a marinujeme cez noc s cesnakom a bylinkami, podliaty čiernym pivom.
- 2
Na druhý deň ho rozdelíme na porcie, urestujeme a pečieme spolu s marinádou pri teplote 160 °C 1,5 – 2 hodiny. Hrach uvaríme v osolenej vode.
- 3
Na oleji speníme cibuľu, cesnak, pridáme uvarený hrach a necháme spolu so smotanou prevrieť, následne rozmixujeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu