Chlieb bez pšeničnej múky

ebbi - bez fotkyebbi, 27. októbra 2011

pre ludi s alergiou na psenicnu muku (aj mlieko a vajcia)

10 minút
príprava
60 minút
na 225 °C

Suroviny

200 g
150 g
50 g
200 ml
200 ml
1 balik na 500g muky
1 PL
1 CL
1 CL
1 PL
1 PL




Postup

  1. 1

    vymiesat cesto(je lepive) nechat vykysnut cca 1 hod. (uz rovno vo forme na srnci chrbat) a potom do rury na 225 C na 10 min, znizit na 180 na 50 min. ( po polhodine som ho uz vybrala z formy a piekla aj z inych stran po cca 10min, zo spodu, z boku...)

Diskusia k receptu

malusa
Spalda je druh psenice,neviem ci ju moze celiatik ?!?
manka1
Nemôže - je to druh pšenice a aj ona obsahuje lepok.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia