Chilli con carne
Máme radi mäsko na pikantný spôsob. A toto je jedlo, ktoré sa dá pripraviť naozaj dosť rýchlo a navyše je super aj na druhý deň.
40 minút
príprava
príprava
Suroviny
500 g mleté |
|
1 ks |
|
1 konzerva |
|
1 konzerva |
|
2 PL |
|
1 bal. (Kotányi) |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Na oleji speníme nakrájanú cibuľku, pridáme mleté hovädzie mäso a prudko orestujeme.
- 2
Pridáme paradajkový pretlak, korenie Kotányi Chilli con carne a trošku podlejeme vodou.
- 3
Dusíme asi 30 minút.
- 4
Pred dovarením pridáme prepláchnutú fazuľu a kukuricu a dusíme ešte asi 10 minút.
Tiež con carne:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu