Chilli con carne

dorenika - fotkadorenika, 27. februára 2013
Chilli con carne
Foto: dorenika

Jedno z mojich najoblúbenejších jedál.

8-10
porcií
5 minút
príprava
65 minút
tepelná úprava

Suroviny

350 g
350 g
2 ks
2 strúčiky
400 g (v konzerve)
400 g
800 g (v náleve)
300 g (v konzerve)
0,6 l
3 štvorčeky
Na korenie Chilli con carne:
2 PL
2 PL
2 PL
2 PL
1 PL
1 PL
2 PL
2 PL




Postup

  1. 1

    Vo veľkom hrnci osmažíme cibuľu,cesnak a mäso. Pridáme pretlak,rajčiny a fazule s kukuricou aj s nálevmi,a korenie.Dolejeme vývarom a necháme na slabom ohni prebublávať hodinu.Na konci pridáme čokoládu.

  2. 2

    Ak sa Vám to zdá málo husté tak môžete zahustiť kukuričnými lupienkami.Podáva sa s ryžou a taco mušlami.

Diskusia k receptu

martamm
zaujimave, ta cokolada ma hodne zaujala, aku chut spravi pokrmu?
dorenika
@martamm noo ja neviem vobec tam nieje citit podla mna ale vraj to zvyrazni vsetky ostatne chute tak to pisu :D
dorenika
@jody ako su ty vsetci robia rekalmu na svoje :D:D:D:D no ako keby som jej tam dala vela tak asi by to nebolo bohvieco ale na tolke mnozstvo 3 kocky su tak ze to neni ani citit
jody
V čom je problém? Že som sem hodila link na moje jedlo???
lucylee
@dorenika ved toto je bezne, ja tiez davam do receptov linky na svoje jedlo. Neznamena to, ze si robim reklau na svoje, ale chcem ukazat, ako to robim ja a ako sa to da aj inak. ved na tom nie je nic zle.
dorenika
@jody @lucylee povedala som ze je nejaky problem? ja len ze pri nijakom inom sa mito este nestalo a tu co koment to odkaz na jedlo tak sa zas neurazajte
lucylee
@dorenika ved sa neurazam :) Citit nejaku urazenost z mojho komentaru? Ja som nahodou tvoj fanusik. Pacia sa mi tvoje recepty, davaju sviezi zavan vareche.
jody
Toto linkovanie sa tu robí úplne bežne od samého začiatku a ak to niekto vníma ako reklamu, nuž s tým ja nič nenarobím...
dorenika
@lucylee nie tvoj nie a dakujem som rada za fanusika:D @jody no ja to vidim myslím prvy krát pri mojom a hned vsetci preto som to okomentovala a nie ze by mi to vadilo..ved som tam dala smile-iky :)
evanaaa
No, ja tiež robím podobne, ako ty, @dorenika , len nedávam kukuricu. No,a že to viacerí olinkovali, je aj nieje náhoda, aby ti nemuseli vysvetlovať - ja to zasa takto robím - jednoducho dalo link. Ja ich dávať ale neviem-:), no aj tak sú všetky variacie dobré.
tiginko
@evanaaa ľavým tlačítkom myši klikni hore na link stránky, ktorú chceš okopírovať, tým s ti zamodrí. Potom klikni pravým tlačítkom, vyber možnosť copy/kopírovať, potom sa kurzorom presuň na miesto kam to chceš vložiť, zase klik pravé tlačítko myši a vyber možnosť paste/vložiť. A je to!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia