Jedno z mojich najoblúbenejších jedál.
8-10
porcií
porcií
5 minút
príprava
príprava
65 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 350 g |
|
| 350 g |
|
| 2 ks |
|
| 2 strúčiky |
|
|
|
|
| 400 g (v konzerve) |
|
| 400 g |
|
| 800 g (v náleve) |
|
| 300 g (v konzerve) |
|
| 0,6 l |
|
|
|
|
| 3 štvorčeky |
|
| Na korenie Chilli con carne: | |
| 2 PL |
|
| 2 PL |
|
| 2 PL |
|
| 2 PL |
|
| 1 PL |
|
| 1 PL |
|
| 2 PL |
|
| 2 PL |
|
Postup
-
1
Vo veľkom hrnci osmažíme cibuľu,cesnak a mäso. Pridáme pretlak,rajčiny a fazule s kukuricou aj s nálevmi,a korenie.Dolejeme vývarom a necháme na slabom ohni prebublávať hodinu.Na konci pridáme čokoládu.
- 2
Ak sa Vám to zdá málo husté tak môžete zahustiť kukuričnými lupienkami.Podáva sa s ryžou a taco mušlami.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Tiez to mam moc rada.