Foto: dorenika
Jedno z mojich najoblúbenejších jedál.
8-10
porcií
porcií
5 minút
príprava
príprava
65 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
350 g |
|
350 g |
|
2 ks |
|
2 strúčiky |
|
|
|
400 g (v konzerve) |
|
400 g |
|
800 g (v náleve) |
|
300 g (v konzerve) |
|
0,6 l |
|
|
|
3 štvorčeky |
|
Na korenie Chilli con carne: | |
2 PL |
|
2 PL |
|
2 PL |
|
2 PL |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
2 PL |
|
2 PL |
|
Postup
-
1
Vo veľkom hrnci osmažíme cibuľu,cesnak a mäso. Pridáme pretlak,rajčiny a fazule s kukuricou aj s nálevmi,a korenie.Dolejeme vývarom a necháme na slabom ohni prebublávať hodinu.Na konci pridáme čokoládu.
- 2
Ak sa Vám to zdá málo husté tak môžete zahustiť kukuričnými lupienkami.Podáva sa s ryžou a taco mušlami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Tiez to mam moc rada.