Cheesecake s tekvicovou plnkou
Richard Noskovič
šéfkuchár Residence Hotel & Club v Donovaloch, 9. novembra 2021
šéfkuchár Residence Hotel & Club v Donovaloch, 9. novembra 2021
Foto: Pravda - Ivan Majerský
12
porcií
porcií
60 minút
na 160 °C
na 160 °C
Suroviny
Korpus: | |
200 g |
|
2 PL |
|
2 PL |
|
1 PL |
|
Plnka: | |
500 g |
|
500 g |
|
2 ks |
|
200 g |
|
80 g |
|
1 PL |
|
Navrch: | |
podľa potreby |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Korpus: Ovsené vločky rozmixujeme, pridáme med, kokosový olej a vodu. Premiešame a natlačíme do okrúhlej formy (priemer 25 cm). Necháme vychladiť.
- 2
Plnka: Tekvicu očistíme a upečieme domäkka. Necháme vychladnúť a rozmixujeme na pyré. Pridáme vajcia, mascarpone, med, kyslú smotanu a perníkové korenie a zľahka premiešame. Vylejeme na korpus a pečieme 1 hodinu pri teplote 160 stupňov.
- 3
Vychladnutý koláč potrieme kyslou smotanou ochutenou cukrom.
Tiež cheesecake:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu