Cheesecake s tekvicovou plnkou
Richard Noskovič
šéfkuchár Residence Hotel & Club v Donovaloch, 9. novembra 2021
šéfkuchár Residence Hotel & Club v Donovaloch, 9. novembra 2021

Foto: Pravda - Ivan Majerský
12
porcií
porcií
60 minút
na 160 °C
na 160 °C
Suroviny
| Korpus: | |
| 200 g |
|
| 2 PL |
|
| 2 PL |
|
| 1 PL |
|
| Plnka: | |
| 500 g |
|
| 500 g |
|
| 2 ks |
|
| 200 g |
|
| 80 g |
|
| 1 PL |
|
| Navrch: | |
| podľa potreby |
|
| podľa chuti |
|
Postup
-
1
Korpus: Ovsené vločky rozmixujeme, pridáme med, kokosový olej a vodu. Premiešame a natlačíme do okrúhlej formy (priemer 25 cm). Necháme vychladiť.
- 2
Plnka: Tekvicu očistíme a upečieme domäkka. Necháme vychladnúť a rozmixujeme na pyré. Pridáme vajcia, mascarpone, med, kyslú smotanu a perníkové korenie a zľahka premiešame. Vylejeme na korpus a pečieme 1 hodinu pri teplote 160 stupňov.
- 3
Vychladnutý koláč potrieme kyslou smotanou ochutenou cukrom.
Tiež cheesecake:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu