Cheesecake s čučoriedkami
Lahodný a osviežujúci.
20 minút
príprava
príprava
10 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
Korpus: | |
250 g |
|
170 g |
|
Plnka: | |
500 g |
|
500 g |
|
300 g |
|
Ostatné: | |
200 g |
|
2 bal |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Korpus: Rozdrvíme sušienky, roztopíme maslo. Zmiešame spolu. Pečieme na 200 °C približne 10min.
- 2
Plnka: Vo vodnom kúpeli roztopíme čokoládu. Necháme vychladnúť. Vymiešame mascarpone a tvaroh. Pridáme čokoládu. Vymiešame.
- 3
Na studený korpus rovnomerne rozotrieme plnku. Na vrch naukladáme čučoriedky a zalejeme želatínou. Želatínu pripravíme podľa návodu.
- 4
Dáme do chladničky odpočinúť. Najlepšie cez noc.
Tiež cheesecake:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu