Foto: maggi
Komerčný recept
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
700 g |
|
4 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 PL |
|
1 PL |
|
1 PL kvalitný |
|
1 ks |
|
3 ks |
|
2 ks nakrájané na plátky |
|
4 ks |
|
3 PL |
|
alebo drvené |
|
2 ČL |
|
Postup
-
1
Najemno nasekanú bielu cibuľu orestujeme na oleji a vo väčšej mise ju zmiešame spolu s hovädzím a worcesterskou omáčkou. Zmes dochutíme vegetou a korením.
- 2
Zo zmesi pripravíme štyri rovnaké bochníčky a necháme ich v chladničke chvíľu odpočinúť. Medzitým si nakrájame na tenké plátky zeleninu a šalát rozoberieme na listy. Vo väčšej panvici najprv opečieme rozkrojené žemle.
- 3
Po nich opečieme mäso, približne 3 minúty z každej strany. Spodnú časť žemle potrieme horčicou a kečupom, položíme na ňu červenú cibuľu, uhorku, mäso, plátok syra, rajčiny, šalát a priklopíme.
- 4
Tip: Odporúčame pridať do mäsa vetvičku nasekaného tymianu alebo rozmarínu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
bez akejkoľvek zmeny štruktúry a chute.