Cheeseburger

Autor receptu: maggi

Komerčný recept

4
porcie
20 minút
príprava

Postup

  1. Najemno nasekanú bielu cibuľu orestujeme na oleji a vo väčšej mise ju zmiešame spolu s hovädzím a worcesterskou omáčkou. Zmes dochutíme vegetou a korením.
  2. Zo zmesi pripravíme štyri rovnaké bochníčky a necháme ich v chladničke chvíľu odpočinúť. Medzitým si nakrájame na tenké plátky zeleninu a šalát rozoberieme na listy. Vo väčšej panvici najprv opečieme rozkrojené žemle.
  3. Po nich opečieme mäso, približne 3 minúty z každej strany. Spodnú časť žemle potrieme horčicou a kečupom, položíme na ňu červenú cibuľu, uhorku, mäso, plátok syra, rajčiny, šalát a priklopíme.
  4. Tip: Odporúčame pridať do mäsa vetvičku nasekaného tymianu alebo rozmarínu.