Čevapčiči

bambulka63 - fotkabambulka63, 24. októbra 2012

Moj prvy pokus urobit cevapcici,nemam baranie meso tak to urobim iba s bravcoveho a hovedzieho :)

8-10
porcií
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
500 g
podla potreby
podla potreby
2  ks
2  ks
3  strúčiky
podla potreby
podla potreby
podla potreby
Priloha:
 varene




Postup

  1. 1

    Mleté mäso zmiešame s korením,soľou,paprikou,prelisovaným cesnakom,nadrobno pokrájanou cibuľou,majoránkou,vajíčkami.

  2. 2

    Vysulkame si ich na cevapcici,usmazime ich na oleji.

  3. 3

    Podavame z varenimi zemiakmi k tomu horcica s cibulkou a mozme ist obedovat. Prajem dobru chut :)

Diskusia k receptu

evanaaa
@bambulka63 , mäso na čevabčiči sa neochucuje ako keď robíš fašírky, tam nejdú všetky tie suroviny, čo si pridala, aj keď na tvare fašírok možno nezáleží, dobré to iste bolo.
bambulka63
@evanaaa idu tam tie suroviny co som napisala pozri si ine recepty a uvidis a potom tu mozes pisat ze to nieje dobre :-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia